Småsmå detaljer.




Klingan (som jag snott bilden av) visar upp dem här underbara klackarna från Acne med Swarovski-kristaller på undersidan. Fasen vad jag tycker sånt är fint, småsmå detaljer som gör det hela mycket mer intressant, speciellt och lyxigt. Gillar´t!

Hair.


Lyckades få ett ryck igår och tonade håret, blev riktigt ojämnt så blir att tona det en gång till aningen mörkare. Jag som hade tänkt låta det bli ljusare nu till våren men men får bli senare. Jag är verkligen expert på att vela mellan mörkt och ljus.



Den sista mars för i år.


Topp: H&M, skärp: 2hand, shorts: Crocker, boots: Dinsko

Idag var jag och tittade på två lägenheter, den ena skulle jag gärna flytta in i på en gång, tyvärr står jag långt bak så chanserna är minimala. Fin var den ialf och med perfekt läge. Lyckades även släpa mig till ett cykelpuls pass på Sats, var över en vecka sedan jag tränade så riktigt tungt. Bättre blev det inte av att personen framför hade byxor som hade en tendens att glida ner mer och mer för varje trampsteg. Inte alls trevligt.

Limited edition hos Kappahl.


Riktigt söt klänning som du snart helt oväntat hittar hos Kappahl. Den nionde april släpper dem en limited edition med inspiration från 50-talet. Kul när kedjor tar några steg uppåt och överraskar.

Bustier.



Perfekta bustiers från Topshop, ja tack!

30 mars 2010.


Tee: H&M, jeans: Replay, klackar: H&M, smycken: Guldfynd/ Oxxo

Fasen vilket underbart väder vi haft idag, har sprungit runt i skinnjacka och t-shirt utan att frysa ihjäl, härligt! Har mest fixat småsaker idag, sånt som jag gärna skjuter på tills det inte går längre. En av dem sakerna var att fixa ett nytt pass, nu är det äntligen fixat så nu får det gärna bli den 29 april då London calling!


Blommor och blad.





Insnöad på blommor just nu. 1. Mitt finfina köp från Ellos 2. Sommaräng via shopalicious

Tillsammans är man mindre ensam.




En av mina favoritfilmer med en av mina favoritskådespelerskor börjar nu på ettan.

En röd dröm.




Lyckades ju få tag på den här röda drömmen när jag var ute efter en annan röd dröm i torsdags. Tyvärr känns den inte alls som jag, även om den är är ruskigt fin att se på. Finns nu på tradera om ni är intresserade.

Come on it is monday.



Tröja: Missguided, jeans: Ginatricot: Skor: Keds, armband: Lindex

Mina fötter ser ut att sitta på Kalle Anka, aja roligare än såhär blir det ialf inte en grå måndag som den här. Hämtade ut ett paket som ialf gav lite vårvibbar, visar er senare.

In my bag.




Visa gärna upp innehållet i din väska och skriv en kommentar här så kikar jag in.

Den där kärleken.


Det är precis som den första vårsolen över Stockholm. Som när man ser den första snödroppen i rabatten och luften känns lite lättare att andas. När cykeln slirar i gruset och skinnjackan nästan värmer. Som att somna till regnet som smattrar mot rutorna och le åt dagenshändelser. Samtidigt är det som blodpudding en fredagskväll. Som att ligga vaken och känna tårarna rinna. Det är som den gången du blev nekad ditt drömjobb och du kände hela ditt liv bli meningslöst. Som slag i magen som aldrig tar slut, som andetag som blir tyngre och som när det inte finns tillräckligt med luft för att skrika rakt ut.

Den är så fin och ful på samma gång, den där kärleken.

Fashion and cigarettes.



Sthlmstreetstyle

Cigaretterna har väll alltid funnits med i både mode reportage och streetsyle foton? På något sätt känns det ändå som det verkar bli fler och fler bilder med just det inslaget eller så är et jag som blivit mer medveten om det? Hur som helst tycker jag personlien det kan vara riktigt snyggt att ha med på bild men bild och verklighet är verkligen två helt olika saker i just det här fallet.

Spring forward, fall back.



H&M, Rick Owens, Acne.

Ni har väll ställt om klockorna? Citatet ovan är det som hjälper mig att komma ihåg om det är fram eller bak klockan ska vridas. Min helg har spenderats i sängen i någon slags magsjuka, hoppas ni har haft det bättre. Hae jag varit frisk och det varit minst tio grader varamre ute hae jag mer än gärna skuttat omkring i outfiten ovan, Acne klackarna står väldigt högt på min "önskelista"

Status just nu: Cheese.




Hoppas ni också har en trevlig fredagkväll!

26 mars 2010.




Klänning: AA, kofta: At, skärp: Ginatricot, leggings: 365 sunshine, stövlar: Wedins, armband: Oxxo/ gudfynd/ Present, klocka: Festina

New nails.




Var och gjorde gelé naglar igår. Gjorde dem på en skola och blev halvnöjd, kanske en ovana också? Priset var iallafall perfekt på sina 300kr.

Våffeldagen 25 mars 2010.



Topp: H&M, Kofta: H&M, halsband: Mammas, jeans: Acne, skor: Dinsko

Våffeldagen idag. Försökte våffla håret dagen till ära, våfflor i håret är ju bättre än inga våfflor alls. Tyvärr blev det inte mycket till våfflor i håret heller all min morgon stress. Mitt mission idag var att haffa den röda rosklänningen från Spring kollektionen, var inne i första butiken tio över tio och den var redan slut. Efter att ha sprungit in i tio H&M butiker utan resultat gav jag upp. Jag är på riktigt ledsen, kalla mig materialist. Lyckades ialf haffa den finfin roskavajen från kollektionen, men efter att ha provat den känns det inte alls jag så den får åka tillbaka.

Festival.




I maj släpper H&M sin Fashion against AIDS kollektion. I år skapar dem sin egen kollektion som går under namnet Festival against AIDS, 25% av intäkterna kommer att gå till HIV organisationer. Fanns en hel del gobitar och plaggen ovan skulle gärna få bli mina. Bilder och information.

24 mars 2010.


Topp: FRK, kjol: H&M, skärp: 365sunshine, strumpbyxor: At, skor: Wedins

Idag har jag spenderat dagen på jobbat och ätit hutlösa mängder godis. Livsfarligt att ha en skål med godis stående i lunchrummet.

Not love itself but the knowledge that love is there.



(Lelove)

This is me 23/3.




Klänning: AA, kofta: Ginatricot, strumpisar: Åhléns, skor: Converse, halsband: H&M

Vårnytt i garderoben.


Hämtade ut ett paket idag. Dem här fyra tror jag får stanna kvar. Vitt spetslinne, leopardmönstrad sportbehå, den omtalade bikinin och en mullvadsfärgad mc jacka.



Monday.


Riktigt usel start på veckan, absolut ingenting blev som planerat. Det enda positiva med förmiddagen var väll att jag fick kvalitetstid med pappa och blev bjuden på sjötunga och potatis till lunch på Söder. Ett litet plus att solen är tillbaka också. Hoppas ni får en bättre start på veckan!



Såhär ser jag ialf ut idag: Jeans: Acne, linne: Topshop, kofta: Ginatricot, skor: Dinsko

Min vecka elva.


Har skrattat på riktigt. Pratat gamla minnen. Haft grym träningsvärk. Ätit korv med bröd och tänkt att det tusan är underskattat. Jobbat på mitt favoritställe. Solat på balkongen. Umgåts med underbara människor. Storhandlat två gånger. Shottat turkiskpeppar mitt i veckan. Cyklat och hållt på att slå ihjäl mig. Gråtit mig till söms. Firat lillebror. Ätit jordgubbstårta. Trott att våren ska komma och blivit besviken på snön. sjungit med i låtar som jag trott att jag glömt texten till. Velat krama sönder men istället sprungit iväg.

Ska avsluta veckan med Johan Falk och hoppas på att nästa vecka blir grym, trots att den kommer starta med min största skräck blodprov.


(Bild: Lelove of course!)

Print.



Kimberly Ovitz/ N-a-p.

Om man hade några tusenlappar över...

Om jag visar mer än vad jag tänkt, vart hamnar jag då?


Så var det slut på den underbara "vår feelingen" man fick igår. Utanför mitt fönster snöar det! Man kanske på allvar skulle fundera på att flytta utomlands eller åtminstonde neråt i landet. Är det sol någonstans idag?


(Sthlmstreetstyle)

När jag var liten var vår när man fick en ny cykel, slirade i gruset och fick skrubbsår på knäna. Idag är det vår för mig när man kan bära Skyhögaklackar utan att riskera att trilla på isfläckar och så självklart att se barn med färgglada hjälmar slira på sina cyklar.

Dagens 20 mars 2010



Blus: BZR, jeans: Acne, kilklackar: H&M. Halsbandet har jag snott av mamma.

Idag har jag hunnit jobba, luncha med lillebror, prova ungefär 100 par byxor (min garderob lider av byxbrist) suttit i solen (Nu är det väll banemej dags för solen att stanna föralltid?) och strax ska jag börja göra wok utan wokpanna, hum wish me luck!...I kväll blir det middag och myskväll för hela slanten med F.
Trevlig lördag på er!

Ska vi byta väska?



Tusan skulle nästan ge min högra hand för att äga både väskan och innehållet som Hanneli har. Den dagen jag har ett grymt överskott på mitt konto är väskan prio ett. Perfektion!
(Bild:Hanneli)

Blommor och blad.


Fick hem att jag hade tillgodo på Ellos efter att ha reklamerat ett par byxor. Perfekt när kontot visar ett saldo som innebär att man kommer få äta nudlar resten av månaden. Den här söta toppen/ bustiern blev ialf hemklickad, hoppas den är lika fin som på bild.


Fuck you, It is still magic.




(Lelove)

Fan ibland vill man så mycket men visar så lite.

Garden hysteri!


Nu har ännu mer släppts från Garden collektion på nätet. Bland annat klänningen som jag tänkt ha på mina brorsors student, så jäkla bittert att den redan är slut. Jag håller alla tummar jag har att den ska yka upp igen eller att jag springer på den i butik.


Även den perfekta kavajen är slut och den galet mönstrade kjolen finns bara kvar i stora storlekar. Det gäller verkligen att vara med för annars missar man varenda plagg, snacka om hysteri!


Dollar green.




Fick tag på den perfekta nyansen av grönt i helgen, Dollar green.

Happy birthday!




(LFI, lelove, knightcat, anykind)

Idag fyller min lillebror 20 år, grattis, grattis, grattis! Är det bara jag som undrar vart sjutton alla år tar vägen?

Kommer ihåg när han satt och grät i en båt på landet när jag precis ramlat i decimeter djupt vatten, eller när jag var så förbannad på honom så jag jagade honom runt hela tomten och tillslut ramlade på en stubbe (går inte att glömma eftersom jag fortfarande har ett blåmärke) Som sagt vart tusan tar åren vägen?

I miss you.


Nu blir det Harry Potter och halvblodsprinsen med J. Sprang och köpte lösgodis och mina favorit klubbor från Looko Look. På varje klubba finns ett litet budskap, I miss you, I love you och You are cool är några av budskapet, sött! Nu film. Trevlig kväll!

Nyinkommet.


Det droppar in mer och mer från Garden kollektionen både på nätet och i butik. Det gäller att vara beredd om man är sugen efter något speciellt eftersom det antagligen kommer ta slut fort som attan.


Mjukis.


Precis såhär tycker jag man ska matcha mjukismodet. Klackar och mer klädd överdel.


Sthlmstreetstyle

Now here's the sun.


Ledig dag idag. Det blev Afrodans på förmiddagen. Fortsatte dagen med en sen lunch i Gallerian och shopping med F. Lyckade haffa två finfina tröjor, visar senare. Känns även som våren äntligen på allvar börjar komma till Stockholm, skönt. Stockholm är så mycket finare på våren, längar till körsbärsträden blommar i Kungsträdgården och man kan sitta i solen och äta glass och odla fräknar.


(Bild: Fashionsquard)

And lately I’ve been trying not to fall apart.


I morse vaknade jag ur en obehaglig mardröm. Försökte somna om och drömma något annat, de gick inte. Solen sken in genom mitt fönster och det droppade äntligen från hustaken. Fick en kram av min chef när jag kom till jobbet. Hade på mig converse utan att frysa ihjäl och jag kan inte ens minnas senaste gången det hände. Jag hade inte en enda otrevlig kund på hela dagen. Nya numret av Elle låg på hallmattan när jag kom hem. Jag åt taco till middag. Tittade på Saltön och önskade att jag bodde där. Nu lyssnar jag på Joshua Radin och dör lite. Livet, varför måste det vara så fint och fult på samma gång?


(Bild: Lelove)

Långt.



Långa klänningar från T-bags, ja tack.

Jag har syndat.


Jag har syndad. Fy tusan, jag är verkligen katastrof dålig. Skulle inte shoppa en pinal innan London men så vips så råkade jag göra några klick och så var de löftet brutet. Men vad tusan, så mycket fint just nu. Får se om de blir en vända till the city i eftermiddag nu när de ändå är brutet. Bonus checkarna från H&M har ju dykt upp. Först blir det iallafall träning, CorePulse.

Uppdate



I dream about you.



Stockholmstreetstyle

Wayfarers.



Stardustmemories

Jag vill fortfarande ha ett par Rayban Wayfarers, en militärgrön vårjacka (gärna Fjällräven) skulle inte heller sitta fel. Whitney är bra på att matcha rätt.

It is a heaven of shoes.





Go green.




A friendly kiss includes no tongue.


Lyckades kravlar mig ur sängen i morse och vara på gymmet kvart i sju. Dubbelpass cykling och Core. Mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen men den här låten gjorde så jag överlevde. Det värsta jag vet är att träna till musik som inte har någon text, då känns verkligen träningen som en mardröm.

Den här kombinationen skulle gärna få hänga på en galge i min garderob, skulle inte skada om man fick lite solsken också. Trött på kombinationen av snöstorm, slask och hundra minusgrader, vill ha sol, sol, sol!





Mitt i veckan.




Jobbade nio timmar idag. Har inte jobbat på evigheter, trodde knappt jag skulle komma ihåg hur man gjorde men jag kom ihåg. Kom dessutom alldeles för fort ihåg hur vissa kunder får en att bli flyförbanad, förstår mig faktiskt inte på vissa människor. Lyckligtvis stötte jag på fler leende människor än buttra, härligt. I morgon börjar min dag 5: 45, tusan. Nu blir det Glamourama och sen sängen. Goodnight!

Sparkling.



Idag började jag dagen med en lång sovmorgon innan jag sprang iväg på ett Afrodans pass. Efter det spenderade jag dagen med F, långlunch och shopping. Fick tag på en ny träningsväska, äntligen kan jag överge den gamla trotjänaren ryggsäcken.

Dubbelpass.


Kickade igång måndagsförmiddagen med dubbelpass, Cykling följt av Core. Kroppen kändes som en degklump idag. Nu blir det lunch, sallad alá Zandra dränkt i parmesanost. Like!



RSS 2.0