Sunday.


Idag har jag sprungit på Ikea och Stalandsmöbler hela dagen. Första gången i år som jag även sprang omkring i skinnjacka och Converce, vad tusan det var ialf plusgrader! Lyckades äntligen få med mig en taklampa hem så nu slipper jag snubbla varje gång jag ska till sängen. Självklart lyckades även en och annan onödig sak komma med hem men det är sånt man får räkna med när man går på Ikea. Ikväll blir det Onlinepizza (Online kebab) ruskigt lätt att bli beroende. Hoppas ni också haft en fin söndag!


Snart, snart, snart...

Jeansfrossa.



H&M/ Net-a-porter

Sugen på både skjortan med puffärm och så självklart de slitna jeans shortsen som förövrigt blir dina för 99:- Kap! Synd bara att det finns ett minimibelopp vid beställning.

Train.


Det blev ett cyklings pass i förmiddags. Känns förbaskat bra att äntligen ha fått lite struktur i träningen, perfekt är det också att man måste planera passen i förväg. Blir lättare att verkligen komma iväg och man hittar färre anledningar att strunta i det. Sen skadar det ju inte att utbudet av snygga träningskläder är enormt!


Foto: Oscar Falk, Lundlund.

Thailand mitt i Stockholm.


Snabb besök till Thailand igår eller om man ska vara ordentlig så ett besök på Koh Pangang. Ganska så perfekt att man kan fly från allt det grå och slinka in och få en del av Thailand mitt i Sthlm. Härlig atmosfär, god mat, trevlig personal och bra priser. Helt klart värt!


Bilderna är snodda från hemsidan.

Happy B-day!



Idag fyller jag år, 22. Börjar bli gammal, ursh! Happy B-day till mig!!!

Ring.



H&M, EUN JEONG, Marc by Marc Jabobs, Carven, Anita Ko

Termometern visar på minus 17 grader men det gör inte så mycket eftersom snöstormen ialf gått över. Snart blir det iväg och träna. Dubbelpass spinning och sen Core. Hoppas jag lyckas hålla igång den här gången.

Helg.


Snökaos i Stockholm i helgen. Grymma förseningar, när ska dem lära sig att det faktiskt kommer snö på vintern? Jag har ärligt börjat fundera på vad som händer om det aldrig slutar snöa. Jag menar tänk om det snöar och snöar, plötsligt blir det juli och snön ligger fortfarande vit utanför fönstret. How scary? Det är kanske då man ska se till att hamna inne med rätt sällskap eller möjligtvis bunkra upp med flygbiljetter till värmen?

Middag i fredags som sagt, pizza, bananasplit och vin. Gott! Mindre kul att vänta i timmar på försenade tåg. Igår var jag på spinning, tusan vad jobbigt, men bra att få upp konditionen. På kvällen åkte jag iväg och fick helstekt fläskfilé, klyftpotatis och min egen tzatziki alá Zandra. Kvällen avslutades med Joshua Radin, tända ljus och vin. Trevlig helg!



Min kväll spenderas självklart framför Wallender. Mina söndagskvällar är gjorda för svenska kriminaldraman.

Sonia Rykiel for H&M - Part 2.


Sällan har en kollektion fallit mig så lite i smaken. Fanns faktiskt ingenting som föll mig i smaken, ingenting. Tycker kollektionen känns dagis, tokig och alldeles för mycket. Kanske är det jag som är otroligt tråkig och svensk av mig? Hur som helst blir det inte ett enda köp från min sida. Däremot tycker jag det fanns det en hel del gobitar till småtjejer i kollektionen.


Bilderna är snodda härifrån.

On an ego trip for your hands.




I veckan fick jag hem premien från en Elle prenumeration, handkräm från Odd Molly. Är tokig i söta förpackningar tycker det gör jätte mycket. Luktar gott och är verkligen perfekt för oss "torrisar" nu på vintern.

19 februari 2010 - Bow.



Tee: Ginatricot, halsband: mammas, kofta: Comme des Garcons for H&M, jeans: Acne, stövlar: Wedins

Känner mig lite som Mimmi pigg med rosett i håret och prickig kofta. I kväll blir det middag på Söder, hörde något om Nacho buffé. Trevlig fredag på er!

I wish.



Alexander Mcqueen, Superfine, Alice + Oliver, Acne, APC, HTC, Alexander Wang.

Idag önskar jag att den här kombinationen hängde och tog plats i min garderob. Klackarna från Acne är mer än perfekata och skulle väldigt gärna få flytta in hos mig, peeptoe och perfekt klackhöjd, ja tack!

Topshop.




Work out.


I förmiddags var jag på Body pump, kunde knappt gå när jag var klar. Benen skakade mot slutet av passet och armarna var så trött så jag höll på att tappa stången men jag vägrade ge upp. Nu är det bara på det igen, älskar när jag väl är i form men det är ju en bit dit.



Knit.



Perfekta stickade koftor finns hos Weekday. En av varje tack!

Mina nya gröna.




Kunde inte låta bli att köpa ett par med lågt skaft när jag såg dem här. Kan det bli vår nu?

Apartment.


Lägenhetsvisning i helgen. Inga tankar på att flytta egentligen men vad tusan. Svårt att inte bli sugen när man bli kallad till visning av nyproducerade lägenheter. Sprillans nytt på 53 kvm låter tipp topp som första lägenhet!


Semla.


Idag är det fettisdagen. Själv bakade jag semlor häromdagen och har frossat semlor i flera dagar nu. Att ha egenbakade i frysen är verkligen livsfarligt!



Mina trendfavoriter våren 2010.


Fur.



Har köpstop när det gäller vinterkläder. Kan ändå inte låta bli att ångra att jag inte köpt någon päls. Det är fortfarande svinkallt ute och jag fryser jämt så de känns som det hade varit ett bra köp. Hittar jag någon som faller mig i smaken blir det nog ett köp trots köpstop.

Rädsla.


Två blodprov inom loppet av en vecka.
Jag avskyr sjukhus, prover, blod och allt annat som handlar om sjukdomar, avskyr de så mycket så jag grät när hon skulle ta blodprov på mig i förra veckan. Efteråt berömde hon mig och jag kände mig riktigt fånig, ungefär som en femåring som precis varit hos tandläkaren och fått ett bokmärke som belöning. I morgon väntar ett till jäkla blodprov.  



New week.


Välkomna till min värld. Idag startade jag min dag med Elle och en ordentlig frukost. Ja kladdkaksballerina ingår i mina ordentliga frukostar. Ur högtalarna strömmade det här, hur bra?




RSS 2.0